En trälåda med spån och alla Fruesh Cosmetics produkter, samt texten Take care, we care.

Apelsin

Solsken i burk!
Bland våra produkter med apelsin ingår vår prisbelönta Brun utan sol ansikts- och kroppskräm som ger en naturlig solton efter bara några användningar och dessutom vårdar och tar hand om din hud på bästa sätt! Vår närande och omvårdande kroppsolja, som också är en härlig massageolja, doftar som en hel apelsinlund. Behöver din hud ett en närande Body butter rekommenderar vi denna härligt apelsin och kaneldoftande produkt. En kraftig och otroligt effektiv Saltskrubb med kaffe och apelsin lämnar huden mjuk med ett skyddande lager av härliga oljor.

Hallon

För krävande hud och de känsligaste, små som stora!
Med våra hallonprodukter, tar du hand om ditt ansikte och dina läppar och din kropp på bästa möjliga sätt. Perfekt för dig som har extra känslig hud, har allergi eller astma. Hallonfröoljan är räddaren i nöden för riktigt krävande hud och har inte heller någon doft, mer än en lätt naturlig kärnton. Övriga produkter doftar mycket milt, lätt och avklingande av härligt somriga hallon gör upplevelsen ännu bättre… Njut!

ICON Vanilj och timjan

Lyx för henne, honom, för kropp och själ!
ICON vanilj och timjanprodukterna är prisbelönade för sina egenskaper och innehåller mängder av naturliga extrakt och kallpressade oljor. Att våra produkter är speciella märker du inte minst om du väljer någon av våra ICON-produkter. De efterlämnar en silkeslen känsla och doftar med en kvardröjande doft som passar både kvinnor och män. Prova, annars missar du något!

Ögonkräm och serum

Bright Eyes!
Våra produkter för den känsliga huden runt ögonen är så speciella, att vi valt att lägga dem under en egen produktkategori. En liten klick eller några droppar gör underverk för din känsligaste hud och för ditt välbefinnande!

Presentboxar

Vinterstämning för kropp och själ!
Vi kan nog lova att vi har den perfekta vinterdoften i våra apelsin- och kanelprodukter, samtidigt som våra ICON Vanilj & timjanprodukter är som gjorda för lyx och festtillfällen! Även om det inte blir så mycket mingel och fester just nu måste man ändå få känna sig fin och omhändertagen. Vi har ett par nyårskalendrar kvar som ger en fin rabatt på våra produkter – Passa på!

@frueshcosmetics på Instagram

Take care, we care!

För alla åldrar, hudtyper och för hud som behöver extra vård.

Hälsa, miljö och ditt välbefinnande i fokus.

De flesta är veganprodukter och alla är icke djurtestade.