Vi håller på att byta varumärke.

Därför kan du få en produkt med FRUESH- eller MOKANN-logotypen. Oavsett vilken logotyp är produkten densamma.

Fruesh Cosmetics produkter ligger i en låda med träspån. Över bilden står det "Take care, we care!" i vit text på gul botten.

Bright Eyes!
Våra produkter för den känsliga huden runt ögonen är verkligen speciella. Så speciella att vårt Liposomalt ögonserum Gurka utnämndes till en Beauty Oscar 2021 av Skönhetsredaktörerna! En liten klick eller några droppar gör underverk för din känsligaste hud och för ditt välbefinnande! Vi har också samlat några av av våra favoriter i ett härligt och välgörande travel set för ansiktet, med mindre förpackningar som är perfekta till resan, handväskan eller för att prova på.

Hallon

För krävande hud och de känsligaste, små som stora!
Med våra hallonprodukter, tar du hand om ditt ansikte och dina läppar och din kropp på bästa möjliga sätt. Perfekt för dig som har extra känslig hud, har allergi eller astma. Hallonfröoljan är räddaren i nöden för riktigt krävande hud och har inte heller någon doft, mer än en lätt naturlig kärnton. Övriga produkter doftar mycket milt, lätt och avklingande av härligt somriga hallon gör upplevelsen ännu bättre… Njut!

Apelsin

Solsken i burk!
Bland våra produkter med apelsin ingår vår prisbelönta Brun utan sol ansikts- och kroppskräm som ger en naturlig solton efter bara några användningar och dessutom vårdar och tar hand om din hud på bästa sätt! Vår närande och omvårdande kroppsolja, som också är en härlig massageolja, doftar som en hel apelsinlund. Behöver din hud ett en närande Body butter rekommenderar vi denna härligt apelsin och kaneldoftande produkt. En kraftig och otroligt effektiv Saltskrubb med kaffe och apelsin lämnar huden mjuk med ett skyddande lager av härliga oljor.

ICON Vanilj och timjan

Lyx för henne, honom, för kropp och själ!
ICON vanilj och timjanprodukterna är prisbelönade för sina egenskaper och innehåller mängder av naturliga extrakt och kallpressade oljor. Att våra produkter är speciella märker du inte minst om du väljer någon av våra ICON-produkter. De efterlämnar en silkeslen känsla och doftar med en kvardröjande doft som passar både kvinnor och män. Prova, annars missar du något!

Presentpaket

Omtänksamma presenter för kropp och själ!
Vi vill påstå att du med Fruesh Cosmetics produkter inte bara ger bort eller köper dig en hudvårdsprodukt, utan också en känsla av välmående. Det är våra produkter nämligen framtagna för! Beroende på säsong och speciella högtider gör vi härliga presenter till bra pris.

@frueshcosmetics på Instagram och Facebook

Take care, we care!

Naturlig hudvård för hela familjen, alla åldrar, hudtyper och för hud som behöver extra vård.

Produkter med hög kvalitet, härliga konsistenser och dofter som ökar välmåendet. Alla är icke djurtestade och de flesta är veganska.

Fruesh Cosmetics, med hälsa, ditt välbefinnande och allas vår miljö i fokus.