Publicerad den Lämna en kommentar

Samarbete med hotell blir förhoppningsvis flera!

Under senare tid har vi landat flera lokala samarbeten, ett med Hantverkstan i Smedjebacken och nu senast med Grand Hotel Elektra i Ludvika. Nu hoppas vi att dessa samarbeten kan leda till flera, inte bara lokalt utan också regionalt och nationellt!

Hantverkstan är en byggnadsvårdsbutik, som också säljer hantverk och produkter med hög kvalitet från närområdet. Och vad bättre än att kunna skrubba rent händerna och mjuka upp dem med våra produkter när man håller på med renoveringsarbete! Här talar vi av egen erfarenhet. Spackel, slippapper och Frueshs Intensivskrubb, Kaffe & apelsin går väldigt bra ihop. Händerna tackar dig varmt efter dagens spackel och slipjobb!

Besök gärna Hantverkstan på hantverksta.se eller följ på Facebook @hantverkstan

Grand Hotel Elektra i Ludvika är inte bara ett hotell utan också ett av Ludvikas bästa mötesplatser. Här finns nu Frueshs travel sets i receptionen. Perfekt för hotellgäster som behöver hudvårdsprodukter eller som vill köpa med sig något. I rummen provar vi också att lägga ut några av våra prover under en tid framöver för att göra reklam för produkterna som hotellgästerna sedan köpa direkt i hotellet.

Besök gärna Grand Hotel Elektra på Grand-elektra.se eller på Facebook @BestWesternPlusGrandHotelElektra

Intresserad av samarbete?
Har du en verksamhet där Fruesh Cosmetics naturliga hudvårdsprodukter skulle kunna komplettera ditt sortiment?
Hör gärna av dig till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *