Om Fruesh Cosmetics


Fruesh Cosmetics AB startades våren 2019 i Ludvika, Dalarna. Vi distribuerar naturliga hudvårdsprodukter av hög kvalitet, som är mycket omtyckta bland kunderna. Våra produkter utvecklas och tillverkas av Mokosh Cosmetics, ett kosmetikaföretag som funnits på den europeiska marknaden sedan 2014. De prisbelönade produkterna säljs inom EU med en mycket nöjd kundkrets.

Vi har slutit avtal med Mokosh och säljer produkterna under eget varumärke i Sverige. Vi agerar enligt Europeisk lagstiftning och våra Frueshprodukter är registrerade i EU:s centrala CPNP-register. Samtliga produkter är dermatologiskt testade. Du kan läsa mer om våra naturliga produkter och om tillverkaren under rubriken Om produkterna.

VI SÖKER SAMARBETE OCH ÅTERFÖRSÄLJARE!
Vi söker samarbete med ett etablerat företag som saluför ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter online eller i butik, där våra produkter kan komplettera ett befintligt utbud. Vi erbjuder naturliga hudvårdsprodukter med högkvalitativa och färska ingredienser som komponerats för bästa effekt på hud och välbefinnande. Produkterna levereras i miljöanpassade förpackningar och passar utmärkt för den krävande svenska marknaden.

Våra produkter talar för sig själva och måste provas och upplevas rent doftmässigt! Därför kommer vi gärna och presenterar våra produkter, som ett alternativ kan vi också skicka produktprover. Kontakta oss gärna, så att vi kan träffas eller skicka information och prover.

Vi har med möjlighet att samarbeta med återförsäljare i Sverige, Danmark, Norge, Finland och i Österrike.

Här kan du köpa våra hudvårdsprodukter

Då vi är förhållandevis nystartade arbetar vi med att skapa egna säljkanaler, samtidigt som vi hoppas kunna samarbeta med företagare och återförsäljare online, såväl som för butiksförsäljning. Våra produkter kan köpas på följande sätt:

Frueshcosmetics.se webbshop
Vi har dig som kund i fokus, vilket innebär att du alltid ska kunna kontakta oss!

Samarbetspartners för butiks- & webbförsäljning
LUDVIKA:  FaceIt by Aneta, Vasagatan 27, samma lokal som Hälsogränden.
LUDVIKA: Life Din Hälsokostbutik i Ludvika, Engelbrekt Galleria
LUDVIKA: Grand Hotel Elektra
SMEDJEBACKEN: Hantverkstan, Kuskgatan 6.

OBS! Vi säljer inte Fruesh Cosmetics produkter på någon webb utan att företaget har ett avtal med oss och vårt godkännande. Just nu finns våra produkter enbart till godkänd försäljning via webb här och via företagen ovan.

Mäss- och eventdeltagande
Vi finns gärna med på mässor och event regionalt. Kontakta oss gärna om ni vill ha med oss och våra produkter i samband med ett event. Vi kan erbjuda vår mäss- och eventrabatt, varuprover och produkter till goodie-bags (se nedan). I samband med event och mässor har vi också möjlighet att erbjuda ”miniskönhetsbehandlingar”.

Till presenter och goodie-bags: lyx i litet format!
Vi kan erbjuda små 10 ml burkar med våra body butter-produkter, antingen Icon Vanilj & timjan eller i Apelsin. Dessa småförpackningar är perfekta i goodie bags, på pensionatet, på möhippan, festen etc. Är du intresserad, hör av dig till oss. Vi kan göra dem speciellt efter dina önskemål!

Vi erbjuder mer än bara köp av hudvårdsprodukter

AfterWork-event
Boka in en mysig och lyxig hudvårdskväll! Vi kan anpassa innehållet med t ex en föreläsning om varför det är bra att välja naturliga hudvårdsprodukter, med möjlighet att prova alla våra produkter under trevligt mingel med matigt tilltugg och alkoholfritt bubbel under några timmar. Vi kan också erbjuda t ex en minihandbehandling som ger en härlig känsla och samtidigt låter dig prova produkter fullt ut.

Workshops
Vi erbjuder också workshops där våra deltagare har möjlighet att göra egna naturliga hudvårdsprodukter. I samband med detta berättar vi också om de olika ingrediensernas verksamma ämnen och hur de tar hand om huden. Vi har erfarenhet av att ha organiserat denna typ av workshops i både Sverige och i Italien.

Vi är Fruesh – kontaktuppgifter

Företaget representeras av två personer i Ludvika, Sverige och en person i Łódź, Polen. Huvudkontoret ligger i Ludvika. I vårt team har ingår en erfaren hudvårdsterapeut med mångårig erfarenhet och höga kvalitetskrav, vi har också bred kompetens inom försäljning och företagsutveckling.

ANETA
Produktutvecklings- och
produktansvarig i Sverige
aneta
@frueshcosmetics.se
070-341 55 51

SUSANNE
Säljansvarig och ansvarig för
sociala medier i Sverige
susanne
@frueshcosmetics.se
070-309 15 92

MONIKA
Inköpsansvarig och företagsutveckling i Polen

Följ oss gärna via vår Facebook eller Instagram: @frueshcosmetics